10 szaftos, piros paradicsomszószban úszó tésztaétel

A tészta legklasszikusabb formája az, amikor bőségesen úszik a paradicsomszószban. Persze ez nem jelent egyszerűséget vagy unalmat: a paradicsom néha sokkal többet tud az alapoknál. Nézzük, mit!

  1. 1.

    Friss-paradicsomos bolognai spagetti

  2. 2.

    Nem tökéletes bolognai ragu

  3. 3.

    Egyszerű, ám ellenállhatatlan paradicsomszószos tészta

  4. 4.

    Répás paradicsomszósz

  5. 5.

    Húsgombócos lasagne-leves

  6. 6.

    Minestrone ricottás tortellinivel

  7. 7.

    Kacsaragus spagetti

  8. 8.

    Csípős húsgombóc paradicsomszósszal

  9. 9.

    Paradicsomos tészta húsgombóccal

  10. 10.

    Húsmentes bolognai ragu Judittól

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek