10 szaftos, piros paradicsomszószban úszó tésztaétel

A tészta legklasszikusabb formája az, amikor bőségesen úszik a paradicsomszószban. Persze ez nem jelent egyszerűséget vagy unalmat: a paradicsom néha sokkal többet tud az alapoknál. Nézzük, mit!

  1. 1.

    Friss-paradicsomos bolognai spagetti

  2. 2.

    Nem tökéletes bolognai ragu

  3. 3.

    Egyszerű, ám ellenállhatatlan paradicsomszósz tésztákhoz

  4. 4.

    Répás paradicsomszósz

  5. 5.

    Húsgombócos lasagne-leves

  6. 6.

    Minestrone ricottás tortellinivel

  7. 7.

    Kacsaragus spagetti

  8. 8.

    Csípős húsgombóc paradicsomszósszal

  9. 9.

    Paradicsomos tészta húsgombóccal

  10. 10.

    Húsmentes bolognai ragu Judittól

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.