13 csontról omló csirke, amit készíts el karácsonyra (vagy mára)

Ó, azok az omlós, szaftos csirkesültek: egy hétköznapon is milyen jólesnek, de akár ünnepre is készülhetnek, akkor is megállják a helyüket az asztalon.

  1. 1.

    Ízletes csirke burgonyával egy tepsiben

  2. 2.

    A tábornok csirkéje

  3. 3.

    "Nem lehet abbahagyni” csirke – ahogy Peti készíti

  4. 4.

    Fűszeres csirkecomb burgonyán

  5. 5.

    Sárgarépás töltelékkel töltött csirkecomb

  6. 6.

    Csirke felsőcomb gombákkal és édesköménnyel

  7. 7.

    Barbár csirke

  8. 8.

    Gyors indiai vajas csirke

  9. 9.

    Savanyú káposztával és csirkével rakott krumpli

  10. 10.

    Fenséges csirkepaprikás

  11. 11.

    Cacciatore, az olaszok csirkepörköltje

  12. 12.

    Nikóziai sörös csirkecomb

  13. 13.

    Kínai stílusú citrommázas csirke

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek