13 csirkecombból készült fogás, mely felkészít az ünnepekre
A csirkecomb igazán szaftos tud lenni, egészen olcsó, ráadásul jól fűszerezve akár ünnepi fogásnak is kiváló. Készítsünk advent utolsó hetében egy mennyei főfogást belőle.
NosaltyA csirkecomb igazán szaftos tud lenni, egészen olcsó, ráadásul jól fűszerezve akár ünnepi fogásnak is kiváló. Készítsünk advent utolsó hetében egy mennyei főfogást belőle.
NosaltyÓ, azok az omlós, szaftos csirkesültek: egy hétköznapon is milyen jólesnek, de akár ünnepre is készülhetnek, akkor is megállják a helyüket az asztalon.
NosaltyA joghurt nagyon jó barátságban van a joghurttal, így érdemes lehet kipróbálni, egy ilyen étel elkészítését. Csalódni biztosan nem fogsz!
NosaltyA csirkecomb igazán szaftos tud lenni, különösen akkor, ha még meg is töltjük valamilyen finomsággal. A bőre igazán ropogós lesz, a húsa pedig szaftos és puha, ha jól készítjük el.
NosaltyBárhogy ragozzuk, és keressük a kifogást, hogy lassabban sül, inas, és picit zsírosabb, mint a csirkemell, a csirkecomb jó barátunk, ha húst ennénk, és a pénztárcánkat is féltjük. Főzzünk vele bátran, akár egy héten át!
NosaltyA csirkecomb még mindig egészen olcsónak számít, így egészen jó ötlet lehet most ebből főzni.
NosaltyMindegy, hogy csirke, kacsa, liba vagy sertés, a comb egy olyan húsrész, amit sokféle módon el lehet készíteni. Ráadásul mindegyik végén egy lehengerlő fogást kapunk, amit örömünkben inkább kézzel, semmint késsel eszünk majd.
NosaltyIgazságot a babnak: nemcsak csípősen, fűszeresen, darált hússal érkezhet (chilis bab képében), hanem megannyi más izgalmas módon is. Húsokkal vagy azok nélkül, különböző zöldségekkel és gabonákkal, satöbbi, satöbbi. Nálatok melyik készül?
NosaltyKönnyed ételeket ajánlunk a nagy melegre, persze a mai menüt nem lehet főzés nélkül megúszni, de igyekszünk olyan recepteket ajánlani, amelyekkel nem kell sokat állni a tűzhely felett.
NosaltyA szaftos csirkecomb az egyik legjobb választás, ha könnyen akarsz mennyei ebédet vagy vacsorát rittyenteni: sokszor elég csak néhány finom zöldséggel (vagy éppen gyümölccsel) és fűszerrel a sütőbe tenni, de akár serpenyőben is szaftos lesz, ha tudjuk, hogyan kell bánni vele.
NosaltyIgazi nyári menüvel készültünk nektek mára, a leves ugyanis készülhet friss paradicsomból is, a főétel könnyed lesz, de nagyon laktató és szaftos, a desszertről pedig nem hiányozhat egy nagy maréknyi eper!
NosaltyA mai menü egy kicsit olaszosra sikerült, tele jobbnál jobb ízekkel. Nem fogtok csalódni és éhesek maradni, az biztos!
NosaltyAlacsony zsírtartalma miatt a csirkemell az egyik legnépszerűbb húsrész, viszont a csirkecomb jóval ízesebb és a zamatosabb lesz, ha a megfelelő technikával készítjük. Séfek tanácsai következnek a tökéletes csirkecombhoz.
Nábelek ZsófiA mai menüvel halmozzuk az élvezeteket, hiszen csupa olyan fogást adunk, amelyek ízekben nagyon gazdagok, és kinézetük is pompázatos.
NosaltySosem tudnánk megunni az aprócska, duci, olasz krumplinudlikat, amik fenségesen krémes szószok ölelésében kerülnek a tányérodra. Tökéletesen megállják a helyüket egy gyors ebédként, de akár vacsorakánt is funkcionálhatnak.
NosaltyA net tele van különböző takarítótrükkökkel. Vannak, melyek működnek, és vannak melyek nem. Mi most azokat szedtük össze, amelyek tényleg nagyon hatásosak és hasznosak.
NosaltyMinden ételnek megvannak a maga kötelező attribútumai, a melegszendvics esetében ez a ropogós alj, szaftos belső és sajttal nyúló tető. Persze nem mindig tudjuk ezt a tökéletes formát elérni, nézzük, milyen hibák választanak el a tökélytől.
Lakos BenedekÖtven éves kor fölött különösen érdemes odafigyelni ennek a vitaminnak a pótlására.
A fagyasztással sok pénzt és időt spórolhatunk, de nem mindegy, hogy milyen módon tesszük a húst a mélyhűtőbe. Mi most eláruljuk, hogy mire kell odafigyelned!
Csodás menüsort állítottunk össze nektek mára, a kérdés már csak az, hogy kértek-e belőle...