Kókuszos kedvenceink

Ebben a napok óta uralkodó szürke, ködös időben leginkább egy kis édességre vágyunk, valami finom, krémes desszertre, ami képes megédesíteni egy hideg, téli napot is. 

Bár ilyenkor mi is legszívesebben visszabújnánk a takaró alá, azt javasoljuk, hogy inkább készítsünk valami olyan ütős édességet az ebédhez, vagy esetleg a vasárnap délutáni kuckózáshoz, ami elfeledteti velünk ennek a szürke, ködös hétnek minden fáradalmát. Reméljük, hogy sokan szeretitek a kókuszt, a kókuszos desszerteket, mert most megmutatjuk nektek a mi kedvenceinket.

 1. 1.

  Kókuszos brownie

 2. 2.

  Kókuszos kinder pingvin szelet

 3. 3.

  Kókuszgolyó 9. - klasszikus, rum nélkül

 4. 4.

  Cserkészsüti

 5. 5.

  Kókusztejes tejberizs

 6. 6.

  Sütőtöktorta kókuszos mascarpone krémmel

 7. 7.

  Hólabda Napfény és fűszer konyhájából

 8. 8.

  Ellenállhatatlan choco-coco (Choco-coco süti 2.)

 9. 9.

  Kókuszos szelet Besameltől

 10. 10.

  Raffaello torta Vicikó konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek