17 szépséges kenyér, amitől biztosan megjön a kedved az otthoni sütögetéshez

Kenyeret sütni otthon? IGEN! Ha egyszer nekilátsz, tuti rákapsz az ízlére, csak egy jó recept kell hozzá. Ne gondold, hogy lehetetlen küldetés, és úgysincs finomabb, mint a frissen sült pékáru illata.

  1. 1.

    Cukkinikenyér Kittitől

  2. 2.

    Írós kenyér Cook konyhájából

  3. 3.

    Paleo diós barna kenyér

  4. 4.

    Görög olívabogyós kenyér

  5. 5.

    Korpás kenyér

  6. 6.

    Sajtos-fokhagymás kenyér

  7. 7.

    Vadkovászos fehér kenyér

  8. 8.

    Élesztőmentes ír szódás kenyér 3.

  9. 9.

    Ír szódás kenyér

  10. 10.

    Rusztikus ír barna kenyér

  11. 11.

    Pizzás csigakenyér

  12. 12.

    Rusztikus bogyós-paradicsomos kenyér

  13. 13.

    Házi kenyér, élesztő nélkül

  14. 14.

    Kukoricadarás kenyér

  15. 15.

    Dagasztás nélküli csodakenyér

  16. 16.

    Dagasztás nélküli kenyér 4.

  17. 17.

    Zöldfűszeres-rozsos kovászos kenyér

*Elindult a Nosalty Nyári Receptversenye, keressük az idei nyár legizgalmasabb receptjét!*

2021. július 20. és augusztus 22. között töltsd fel a kedvenc nyári fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

5 kockás abroszos óbudai vendéglő, ahol a Krúdy-nosztalgia ma is...

A Krúdy-év emlékezetes volt. 2013-ban reflektorfénybe került Óbuda vendéglátása, az ihletadó pedig az író születésének 135. és halálának 80. évfordulója volt. Ekkor még több legendás hely működött a Krúdy-negyedben: egy évre rá zárt be a Lajos utcai Régi Sipos Halászkert, aztán a Mókus Söröző, majd a Fő téri Új Sipos is. A kultikus vendéglői negyed fénye mára kissé elhalványult, pedig most is van hová mennünk, ha egy kis vendéglői nosztalgiára vágyunk. 5 jó helyet ajánlunk Óbuda szívében!

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?