12 szörnyen finom húsos leves, amit meg kell enni nassolás előtt

Persze minden nap meg kell rendesen enni a levest (ezt már a nagymama megtanította nekünk), de kifejezetten fontos ez az olyan ünnepkörök előtt, amikor megnövekszik a háztartásokban az édesség mennyisége.

  1. 1.

    Favágó leves gazdagon

  2. 2.

    A (majdnem) eredeti Újházi-tyúkhúsleves

  3. 3.

    Kaszás leves gazdagon

  4. 4.

    Az eredeti palócleves receptje

  5. 5.

    A legtökéletesebb nyírségi gombócleves

  6. 6.

    Az eredeti sokac cserepes bab

  7. 7.

    Caldo Verde - a portugál kolbászos kelkáposztaleves

  8. 8.

    Libaleves libamájas szalvétagombóccal

  9. 9.

    Klasszikus becsinált leves

  10. 10.

    Nagyon tejfölös frankfurti leves pirított virslivel

  11. 11.

    Sültcsirkeszárny-leves

  12. 12.

    Gulyásleves marhahúsból, csipetkével

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek