leves

Megtanítottuk, hogyan főzz a tejszínnel, hogy ne csapódjon ki, és...

A múlt héten nagyon izgalmas témákkal foglalkoztunk: meglepő hozzávalókkal tettük tökéletessé a salátátokat, megmutattuk a tuti módszert, amivel elhelyezhetitek a tepsiben az alufóliát sütésnél, elindult az Alaplé videósorozatunk második évada, amiben alaposabban megismerkedhettünk a csirkebontással, és mindent elárultunk a hónap sztárjáról: a spárgáról.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ezért válogasd meg, hogy kivel eszel a munkahelyeden

Ha te is együtt szoktál ebédelni a kollégákkal békeidőben, van egy rossz hírünk: egy friss kutatás szerint nagyon befolyásolja az étkezési szokásainkat az, ahogyan a többiek esznek, így ha egészségesen akarsz élni, egy gyorskajafüggő társaság nagyon meg tudja nehezíteni az életedet.

Stuth-Nagy Niki

További cikkek