12 gazdagon sűrű leves, amibe kivételesen sertéshús került
Húsgombócok, apró húskockák, sok-sok zöldség, fűszer, házias, magyaros és nemzetközi ízek várnak titeket ezekben a sertéshúsos levesekben.
NosaltyHúsgombócok, apró húskockák, sok-sok zöldség, fűszer, házias, magyaros és nemzetközi ízek várnak titeket ezekben a sertéshúsos levesekben.
Nosalty"Kéttányéros" palóclevessel indítani a mai ebédmenüt? Csakis! Utána egy krémesen lágy sütőtökös tésztát kínálunk, míg az édesszájúaknak egy adag bajor császármorzsa is kerül a tányérjára.
NosaltyJöhet a mai menü, mindenki tűkön űlve várta már, ugye? Levesnek palóc, főzeléknek sárgaborsó, sütinek diós! Látjátok? Csodásak!
NosaltyJöhet a mai menüsor? Palóclevest főzünk és krumplis tészát, majd egy könnyű, de nagyon laktató desszerttel, amerikai palacsintával zárjuk a sort.
NosaltyEgy citromtól savanykás becsinált, egy tejföltől krémes virslis frankfurti, egy tárkonytól pikáns erdélyi gombóc, vagy egy kolbásztól magyaros krumpli? Melyik húsos levessel laknál jól ma szíved szerint?
NosaltyA vasárnapi levesek tagadhatatlanul a levesek királyai. Ilyenkor kerül legtöbbünknél asztalra a húsleves, a babgulyás, a palócleves vagy a marhagulyás. Add meg a módját most hétvégén, és lakj jól egy nagy tál sűrű, tartalmas levessel!
NosaltyAz egyik legkedveltebb magyar levest hoztuk el neked, ami nem más, mint a klasszikus palócleves. Ez tipikusan egy olyan magyaros étel, amire képtelenség ráunni.
NosaltyIndítsuk a mai napot klasszikus fogások készítésével! Jöhet egy gazdag palócleves? Utána gyorsan összehozunk egy brassóit, végül az első szilvákat palacsintába tesszük desszertnek.
NosaltyElőételnek ma egy klasszikus levest választottunk nektek, a főételt kivételesen gombás változatban kínáljuk, és egy ütős és frissítő kókusz-lime ízesítésű pitével zárjuk a sort!
NosaltyZöldfűszerrel tuningolt palócleves, paradicsomos gazpacho, tom yum, lasagne-leves, van itt minden, amivel felújíthatod a levesrepertoárod.
NosaltyJöhet egy igazán gazdag palócleves vagy épp egy szaftos citromos csirkecomb és egy kívánatos három hozzávalós brownie? Ezek lesznek a kedvencek ma!
NosaltyA palócleves nemcsak finom, hanem laktató egytálétel is, amit muszáj egyszer kipróbálnia mindenkinek. Ráadásul saját szájízre szabható, így készítheted ürühúsból, marhából, bárányból vagy sertéshúsból is.
NosaltyA századeleji anekdota szerint a századelőn a nagy író, Mikszáth Kálmán azt kérte a Gundelek atyjától, hogy olyan levest tálaljon fel neki, amely a magyar konyha minden zamatát magában foglalja. A történet közismert, a „legnagyobb palócnak” kedveskedve a Gundel Étterem falai között megszületett a palócleves, amely azóta sem merült feledésbe. Sőt. A kifőzdéktől a kockás abroszosokon át a fine dining éttermekig étlapon tartják a szakácsok.
NosaltyPersze minden nap meg kell rendesen enni a levest (ezt már a nagymama megtanította nekünk), de kifejezetten fontos ez az olyan ünnepkörök előtt, amikor megnövekszik a háztartásokban az édesség mennyisége.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...