Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti menü: melengető őszi levesek és omlós húsos főételek kiváló borokkal

Itt az október - hihetetlen, de eltelt az első őszi hónap. Szuper leveseket kínálunk a hétre húsos főételekkel, hétvégére desszerttel, és minden napra egy-egy kiváló borral!


 

október

02.

hétfő
 

Gál Tibor – CsakNeked Pinot Noir rosé

Kirobbanóan gyümölcsös ízvilágú üde egri rosé sok piros bogyós gyümölccsel az ízében és illatában.

október

03.

kedd
 
ESZTERBAUER Sógor Kadarka

Tökéletes gasztrobor finom fűszerességgel és elegáns gyümölcsösséggel.

október

04.

szerda
 

TOKAJI Grand Selection Késői Furmint

Hamisíthatatlan gazdag és gyümölcsös tokaji ízvilág a Grand Tokaj Pincészettől. Harmonikus édességének köszönhetően önmagában is élmény a fogyasztása.
 

október

05.

csütörtök
 

FRITTMANN Kékfrankos rosé

Könnyed, gyümölcsös ízvilágú száraz rozé gazdag epres-csipkebogyós ízvilággal. Jól behűtve önmagában is nagyon szerethető.

 

október

06.

péntek
 

BÁRDOS Mátrai Irsai Olivér

Nagyon kedves és szerethető, könnyed és illatos Irsai Olivér a Mátrából. Üde frissességét jól behűtve élvezhetjük a legjobban.
 

október

07.

szombat
 
 

BODRI Szekszárdi Cuvée Faluhely

Kékfrankos, Merlot, Cabernet Sauvignon és Cabernet Franc háziasítása, a nevét a pincészetet körülvevő dűlőről kapta. Telt, gazdag ízvilágú, testes fűszeres-gyümölcsös vörösbor, igazi szekszárdi.
 

 
   
október

08.

vasárnap
 
 

CHATEAU DERESZLA Tokaji 5 puttonyos aszú

A magyar borok királya, tokaji édes borkülönlegesség, amelyet a válogatott aszúszemek gazdag és különleges ízvilága tesz tökéletessé. Birs, akác és mézes jegyek jellemzik. 

 
   
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!