Heti Menü – Tavaszcsalogató fogások a hétre, húsmentesen

Nyakunkon a tavasz, ezzel együtt pedig számos szezonális, energiadús alapanyag válik könnyebben elérhetővé. Ne hagyjuk veszni ezeket a növényi alapú étkezésbe beépíthető finomságokat!

Csodás időszak a tavasz, a konyhánkban is igyekezzünk egészséges, vegán receptekkel megoldani a heti menütervezést! Jöhetnek a friss, szezonális alapanyagok: a roppanós zöldségek mehetnek salátákba, főételekbe, levesekbe, a gyümölcsök pedig landoljanak mennyei desszertekben...mindezt húsmentesen! Nem fogunk bennük csalódni!

Heti Menü – Tavaszi alapanyagokkal, színes menüsorral várunk

A Dr. Oetker vegán tejföl- és tejszínalternatívája segít, hogy még krémesebb, még lágyabb tavaszi fogások kerüljenek a családi asztalokra. Próbáljátok ki a Creme VEGA tejfölt, és a Cuisine VEGA főzőkrémeket is!

Heti menünk így alakul:

Meríts inspirációt a sütnijó! válogatott receptjeiből, és süss, főzz a Dr. Oetker vegán hozzávalóival!

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Téli orjaleves lassú tűzön főzve

Ez az orjaleves igazi időutazás a nagymama konyhájába: lassan fő, csontból, zöldségből és szeretetből. Aranyló, telt ízű leves, amit disznóvágáskor vagy vasárnapi ebédre is ...

Nagyon vajas aranygaluska

Pihe-puha, szaftos kelt tészta, rengeteg dió és krémes vaj, melyeket mind körbejár a citromhéj intenzív aromája: ez az aranygaluska. Ki ne szeretné ezt a desszertet, pláne egy selymes ...

Címlapról ajánljuk

Aki megújította a hot-dogot és a kaszinótojást – interjú Albrecht...

A párizsias hangulatú Kammermayer sarkában található Cabrio nemrég ünnepelte első születésnapját. A konyha élén a Mór24-ből és a Bar Lolaból ismert Albrecht Tamás áll, aki pont úgy, mint eddig, most is az újat, az inspiralót, az előremutatót keresi a gasztronómiában. A Bar Bizarre csapatával összefogva egy modern, európai bisztrókonyhát képviselő hellyel vették be a belvárost, az első év után pedig leültünk, hogy inspirációról, komfortételekről, újra és újra megálmodott kaszinótojásokról beszélgettünk, miközben az egyik tulajdonos, Tenner Benjámin is csatlakozott hozzánk.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...