Halat az ünnepi asztalra!

A három napos ünnepbe legalább egyszer illik beleszuszakolni a halat. Lássuk, milyen alternatívák vannak!

Mi magyarok nagyon kevés halat eszünk, de ilyenkor, karácsony táján megnő a fogyasztás. Kevés család van, ahol ne kerülne az asztalra halászlé vagy rántott ponty, sokan viszont szívesen kipróbálnának valami más, ünnepi halas fogást ebben a három napban. Mostani összeállításunkban megpróbálunk olyan tippeket adni, amely könnyen beilleszthető a menüsorba, elő vagy főételként, de még a közös reggelit is fényesebbé teszi.

Olvastad már?

TOP 11 filléres sütemény ünnep előtt

  1. 1.

    Gravlax

  2. 2.

    Atlanti lazac 2.

  3. 3.

    Almás rokfortos halrakottas római tálban

  4. 4.

    Fogas Orly módra

  5. 5.

    Grillezett tonhal steak

  6. 6.

    Vörös tonhal steak

  7. 7.

    Korianderes sült keszeg cukkinisalátával

  8. 8.

    Mézes-szójás vörös tonhalfilé

  9. 9.

    Harcsaszelet narancshéjas kapormártással

  10. 10.

    Karácsonyi lazac

  11. 11.

    Konfitált lazac pezsgőhabbal

  12. 12.

    Pontygombóc vargányás gombamártással

  13. 13.

    Fogasfilé mandulás panírban

  14. 14.

    Lazac céklaágyon

Olvastad már?

A 10 legjobb töltött krumpli

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek