Nosalty Logó

Mézes-szójás vörös tonhalfilé

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Marcsus
Ezen a képen: Mézes-szójás vörös tonhalfilé
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 21% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A páchoz

A sütéshez

Összesen 305 Kcal
  • 21% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A páchoz

A sütéshez

Összesen 1219 Kcal
  • 21% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A páchoz

A sütéshez

Összesen 167 Kcal
  • 21% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.7 g

Zsír

  • Összesen
    11.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1456.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    402 mg
  • Nátrium
    897 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.6 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    115.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    983 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    341 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    104 mg
  • Retinol - A vitamin:
    983 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 305 Kcal
  • 21% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    146.6 g

Zsír

  • Összesen
    47.5 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    228 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5827 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    220 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    329 mg
  • Foszfor
    1608 mg
  • Nátrium
    3589 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.2 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    461.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3930 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    57 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1362 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    54 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    416 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3930 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 1219 Kcal
  • 21% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    792.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    219 mg
  • Nátrium
    488 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    535 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    185 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    535 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 167 Kcal

Hozzávalók

A páchoz

A sütéshez

Elkészítés

A páchoz

  1. A pác hozzávalóit összekeverjük.
  2. Egy zacskóba rakjuk a halat, ráöntjük a páclét, és hűtőbe tesszük 30 percre. Időnként megforgathatjuk a zacskót, hogy a pác mindenhol érje a halat.
  3. Kivesszük a halat a pácból, és szárazra töröljük.
  4. Két serpenyőt jól felforrósítunk, elosztjuk az evőkanál olajat a serpenyőkben (én ehhez recés grill serpenyőt használok). Nagy lángon mindkét oldalát 2-2 percig sütjük. Semmiképp ne süssük tovább, mert kiszárad, és csak egy cipőtalp lesz belőle :))).
  5. Ahogy kész, rögtön fogyasszuk!
  • Sűtés ideje: 4 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 6857
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 23.

Ajánló

Mentás mangó salsa

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Marcsus 69 recept

A tonhalat csak megbízható helyről vásároljuk, fontos hogy "sushi grade" tonhal legyen (nyersen is biztonsággal fogyasztható). A friss tonhal mindig élénk piros (nem barna). A tonhalnak nincs halszaga (semmilyen szaga nincs), maximum friss tenger illata.

Hozzászólások

Hozzávalók

A páchoz

A sütéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek