10 gyökérzöldségekkel készített fogás, ami tuti lakoma lesz

A répák, fehérrépák, zellerek és más gyökérzöldségek kiváló alapot adnak megannyi őszi fogáshoz, használjuk őket bőséggel.

  1. 1.

    Fütyülő sárgarépa-krémleves

  2. 2.

    Gyors répás falafel a sütőből

  3. 3.

    Hasselback répa

  4. 4.

    Magyaros répafasírt

  5. 5.

    Gombás csirkemáj paszternákpürével és párolt zöldségekkel

  6. 6.

    Feketegyökér-krémleves paszternákchipsszel

  7. 7.

    Zellerkrémleves körtével

  8. 8.

    Csőben sült csoda: zellergratin

  9. 9.

    Csőben sült zelleres krumpli

  10. 10.

    Vegán édesburgonya-curry

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek