krémleves

7 recept, amiben nem gondolnád, hogy van alma, pedig ott...

Az almát nagyon sok mindenhez esszük: nyersen, sülve, főve, kerülhet salátákba, húsok mellé, pürékbe és levesekbe, és természetesen süteményekbe is. Most olyan receptek érkeznek, amelyekben első látásra nem hinnénk, hogy van alma, pedig a gyümölcs mégis benne rejtőzik az ételben.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.