Élelmiszerek, melyek olcsóbbak lettek az elmúlt hónapban
Ritkán adhatunk hírt az utóbbi időben arról, hogy valamilyen élelmiszer ára stagnált, arról pedig pláne nem, hogy csökkent. Pedig akadnak ilyenek is.
NosaltyRitkán adhatunk hírt az utóbbi időben arról, hogy valamilyen élelmiszer ára stagnált, arról pedig pláne nem, hogy csökkent. Pedig akadnak ilyenek is.
NosaltyA répák, fehérrépák, zellerek és más gyökérzöldségek kiváló alapot adnak megannyi őszi fogáshoz, használjuk őket bőséggel.
NosaltyÍnség idején (mint például most) nem engedhetjük meg magunknak, hogy bármit is elpazaroljunk. A zöldséghulladékok például nagyon értékesek tudnak lenni a konyhában, nézzük, miket tudunk hasznosítani.
Lakos BenedekAhogy a gyökérzöldségek megbújnak a föld alatt, úgy lehetnek láthatatlanok az ételekben is! Ezt a szuper tulajdonságukat aknáztuk ki egy olyan napi menü bemutatásához, amivel a zöldségeket kevésbé kedvelő gyermekek szüleinek szeretnénk segíteni, nézzétek!
GrétiFebruár vége felé járunk, ilyenkor aztán már tényleg szükség van minden kreativitásunkra ahhoz, hogy változatos, vidám ételeket varázsoljunk az asztalra úgy, hogy már mindenki a friss, tavaszi zöldekre áhítozik. Az ötletesen elkészített gyökérzöldségekkel ez sikerülhet.
Szekeres DóraA paszternák, vagy más néven pasztinák vagy peszternák egy finom gyökérzöldség, a répa rokona, de nem egyenlő a fehérrépával. Évezredek óta termesztik az egész világon.
Jenei GrétaProbléma akadt a Penny saját márkás sörének visszaváltásával, ugyanis az Adelskronen sörös dobozokat nem fogadták be az automaták. Úgy látszik, a kialakult helyzetet végül sikerült orvosolni.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.