8 szaftos, minden finomsággal teli cukkinis hús

A nyár és a kora ősz legjobb zöldsége a cukkini. Számos hústípussal párosítható, mi most csirkés és darált húsos recepteket hoztunk nektek.

  1. 1.

    Cukkinilasagne

  2. 2.

    Mediterrán töltött cukkini egyszerűen

  3. 3.

    Olaszos tűzdelt csirkemell, tavaszi salátával

  4. 4.

    Mediterrán húsgombócos ragu

  5. 5.

    Zöldséges-tepsis csirke fűszervajjal

  6. 6.

    Csirkés curry nyári zöldségekkel és basmati rizzsel

  7. 7.

    Paradicsomos-cukkinis csirke

  8. 8.

    Narancsos csirkecombok zsenge zöldségekkel sülve

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!