Mit főzzek ma? Sáfrányos karfiolleves, rakott cukkini és nutellás-banános puffancs...
Különleges fűszerezésű karfiolleves, nyarat idéző paradicsomos főétel és gyerek- és felnőttkedvenc töltött puffancs vár!
NosaltyKülönleges fűszerezésű karfiolleves, nyarat idéző paradicsomos főétel és gyerek- és felnőttkedvenc töltött puffancs vár!
NosaltyMagyaros, nem túl flancos, laktató, nagyon finom. Ezek a mai nap jelzői. Bár sokan már a levessel jóllaknának, mi nem álltunk meg egy fogásnál, sőt!
NosaltyA cukkini megunhatatlan, hiszen minden elképzelhető módon variálható és ízesíthető. Robbantsd be a hetet húsmentes cukkinis finomságokkal!
NosaltyMa viszonylag egyszerű ételekkel támadunk, az első két fogásunk olaszos, míg a harmadik karácsonyi lesz.
NosaltyA cukkini, meglepetésünkre, még mindig egészen megfizethetőnek számít. Legyen belőle leves, menjen salátákba, húsételek mellé, töltsük meg, rántsuk ki, sőt, sütikhez is adhatjuk. Hét napon át ő lesz a kedvencünk.
NosaltyVan olyan, hogy a rakott ételek nem fogynak el a készítésük napján, és ezért bizony újra kell őket melegíteni. Ez pedig nem olyan egyszerű dolog, de semmi aggodalom, az alábbi tippek segítenek.
Lakos BenedekKrumpli, cukkini, sütőtök, káposzta, spenót, palacsinta, sajt, tejföl – ők mind elő-előkerülnek a következő rakottasokban, melyek a hétköznapok legszuperebb megoldásai, ha éhes a család.
NosaltyA nyár és a kora ősz legjobb zöldsége a cukkini. Számos hústípussal párosítható, mi most csirkés és darált húsos recepteket hoztunk nektek.
NosaltyA cukkini mindig megváltás, ha nagyon nincs ötletünk, mert lehet belőle rakott és töltött verzió is, ezerféle variációban!
NosaltyA rakott ételek mindenki szívét képesek elrabolni, főleg akkor, ha jó alaposan meg vannak szórva sajttal. A most következő receptek mind ilyenek, lehet közülük válogatni.
NosaltyHa gyorsan le szeretnéd tudni a főzést, egészségeset és laktatót ennél, próbáld ki a következő receptek valamelyikét. Nem fog csalódás érni!
NosaltyRakni nagyon sok mindent lehet: zöldségeket, húst, krumplit és még sorolhatnánk. Ezeknek sokszor azonban egy kulcsa van: a hús. Ettől lesz ugyanis jó szaftos az étel, használjuk tehát bő kézzel. Az alábbi receptek közül többet is ér választani.
NosaltyEzen a héten két zöld kedvencünk lesz terítéken: a cukkini és a zöldborsó is zsengék most, csapjunk le rájuk a piacokon, és főzzük őket ressre, majd tegyük levesbe, tésztákra, húsokhoz, egytálételekhez, rakottasokba!
NosaltyRendhagyó spagettiszósz, gazdagon pakolt rakottas, szaftos brownie, sűrű raguleves, selymes krémleves, igzalmas főzelék, olaszos rizottó...annyi minden készülhet cukkiniból! Egész évben kapható, variábilis, egész olcsó, ne hanyagoljuk el! Főzzetek velünk a következő héten is!
NosaltyA rebarbara a spárgával együtt a tavasz első ehető hírnökei között foglal helyet, nézzük mi minden készülhet belőle!
NosaltyAhány ház, annyi vadas... Ám a tökéletes vadasból nem hiányozhat a minőségi hús, a finom zöldségek, no meg a mustár. Mutatjuk a mi kedvenc receptjeinket!
NosaltyHétvégi dínom-dánom tökéletesre sütött kolbászos karajjal, tepsis krumplival, avokádós-citromos uborkasalátával és a végén egy-két apróbb puncsgolyóval.
NosaltyA mai menü tele lesz olyan fogásokkal, melyben helyet kapnak a tavasz csodás alapanyagai.
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?
Extra intelligens vagy, ha sikerül rálelned 15 másodperc alatt a fagylaltok között megbújó nyalókára.