13 fogás, amely a céklától lesz káprázatos színű

Legyen az gnocchi, tzatziki, saláta, rizottó, tarte tatin, leves vagy tócsni, a céklától fixen gyönyörű színt kap majd.

  1. 1.

    Céklatzatziki

  2. 2.

    Céklás-lilahagymás tarte tatin

  3. 3.

    Fekete bab céklakrémmel és buggyantott tojással

  4. 4.

    Céklás hajdinasaláta fetával, gombával, mogyoróval

  5. 5.

    Kecskesajtos-céklás bébispenótsaláta

  6. 6.

    Lazac céklaágyon

  7. 7.

    Meleg céklasaláta rukkolával és márványsajttal

  8. 8.

    Litván céklaleves

  9. 9.

    Céklás ricotta-gnocchi

  10. 10.

    Cékla carpaccio

  11. 11.

    Lengyel céklaleves gombás batyuval

  12. 12.

    Céklatócsni

  13. 13.

    Krémes céklás rizottó

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek