A 7 legszebb és legmelengetőbb LEVES a novemberi borúra

Krumplileves jó sok kolbásszal, sütőtökkrémleves vegán módra, gulyásleves, frankfurti leves vagy babgulyás, minestrone és tárkonyos raguleves. Ez az impozáns névsor vár titeket!

1.) TRADICIONÁLIS GULYÁSLEVES

"Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Nagyon sokan máshogy készítik, és sok fajtája is van. Rengeteg kísérlet után jutottam el ehhez a recepthez. Remélem, tetszeni fog!"

2.) TÁRKONYOS CSIRKERAGULEVES

Ez a leves kicsit eltér a szokásos ragulevesektől, még gomba sincs benne, de hát ahány ház annyi szokás. A lényeg, hogy nagyon finom és laktató ez a verzió is.

3.) SÜTŐTÖKKRÉMLEVES GERZSENYI FLÓRÁTÓL - vegán

Egyszerűen elkészíthető, vegán, glutén- és cukormentes, igazán remek, őszi-téli, selymes krémleves. Húsevőknek is szívből is ajánlom!

4.) MINESTRONE (KORA) ŐSZRE

Csodálatos leves, tele rengeteg zöldséggel, ami tutira át fog melegíteni a hideg őszi hétvégéken.

5.) FRANKFURTI LEVES EGYSZERŰEN

A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.

6.) BABGULYÁS

A babgulyás télen-nyáron megállja a helyét az asztalon. Ezek alapján pedig te is bármikor elkészítheted otthon!

7.) KRUMPLILEVES GAZDAGON

Igazi tartalmas krumplileves sok zöldséggel, pirított kolbásszal és szalonnával.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek