ősz

5 tipp, hogy ősszel is motiváltak maradjunk a sportban

Már nem kell a nyári álomalakon dolgoznunk, sötét van, amikor reggel elindulunk és este hazaérkezünk, ráadásul egyre hidegebb a levegő is. Nem is csoda, hogy állandóan fáradtnak, lehangoltnak és motiválatlannak érezzük magunkat – de ez ellen érdemes mihamarabb tenni.

Nosalty

Így nem kell lemondanod a friss zöldfűszerekről télen sem

Míg a meleg, napfényes hónapokban bőségesen állnak rendelkezésünkre a zöldfűszerek, ősszel sokan aggódnak amiatt, hogy mi legyen a kertben vagy balkonládában nevelt finomságaikkal, szüretelhetnek-e továbbra is friss bazsalikomot, rozmaringot, kakukkfüvet, vagy muszáj áttérni a szárított változatokhoz. A jó hír, hogy egészen sok zöldfűszer viseli jól a hideget, sőt a fagyot is.

Szekeres Dóra

30 étel, amit szeptemberben muszáj elkészítened

A nyár vége után a szeptember egy szomorú váltásnak tűnhet, azonban rengeteg finom alapanyag, íz és étel rejtőzik az első őszi hónapban is. Főzzünk egész hónapban isteni szezonális fogásokat, élvezzük ki teljesen az új évszak kezdetét!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Így főzz a családnak elegáns karácsonyi menüt 10.000 forintból

Az idei évben mondhatni, eltolódtak a prioritások a karácsonnyal kapcsolatban: spórolni kell, visszafogni magunkat a nehéz gazdasági helyzetben. Ez nem feltétlenül egy rossz dolog, én személy szerint úgy vélem, hogy a korlátok mindig jó hatással vannak a kreativitásra. Így született meg az alábbi olcsó karácsonyi menü is, amit kreatívan, mindössze 10.000 forintból főztem meg.

Lakos Benedek

További cikkek