gasztro

„Sokan úgy nőnek föl, hogy nem tapasztalják meg, milyen izgalmas...

Vissza a természethez címmel indult az On The Spot legújabb sorozata, amiben Cseke Eszter és S. Takács András a világ olyan szegleteibe kalauzolják el a nézőket, ahol a természet még a maga érintetlenségében burjánzik, vagy ahol az emberi pusztítást felváltotta az odafigyelés, a környezet sebei pedig, ha lassan is, de elkezdtek begyógyulni. Az RTL+ felületén megtekinthető sorozat kapcsán beszélgettünk Eszterrel és Andrással a közeli és távoli tájakról, a gyerekekkel együtt újra felfedezhető világról, és a karácsonyi bejgliről is.

Nosalty

Miből főzzek? – Szerény, de egészséges a felhozatal decemberben

Mindannyian szeretnénk egy fokkal tudatosabban táplálkozni, nem? Ennek kulcsa pedig elsősorban az alapanyagokban rejlik, amiket a konyhában használunk. A Nosalty csapatával ebben szeretnénk most mindenkinek segítséget nyújtani azáltal, hogy minden hónapban bemutatjuk az éppen aktuálisan termő/beszerezhető zöldségeket és gyümölcsöket és a belőlük készíthető jobbnál jobb ételeket.

Nosalty

„Mivel dunai gyerek vagyok, halászlét már 15 éves korom óta...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Novemberben Schöck Zoltánnal készítettünk interjút, akinek házias, kreatív receptjeivel már találkozhattatok az oldalon. Szia, Zoltán!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek