hozzászólások (4)

leírás

A csirke értékes fehérhús, népszerűségét egyrészt annak köszönheti, hogy rövid idő alatt elkészíthető, másrészt, hogy olcsó. Az emberi szervezet fontos fehérjeforrása, illetve B-vitamin tartalma sem másodlagos. Elkészítési módjának csak a fantázia szab határt: grillezhetjük, süthetjük, párolhatjuk, főzhetjük a csirkehúst, egészben, vagy darabokban. Kínálhatunk mellé zöldséget, tésztát, gyümölcsöt. Vásárláskor a halványrózsaszín, kissé puha húsú csirkét keressük.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

A friss csirke néhány napig eláll a hűtőszekrényben. Fagyaszthatjuk is, ekkor 6 hónapon belül ajánlatos elfogyasztani.

Csirke alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (4)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Tánya88
        vNóra / Tánya88 sze, 2011-06-22 18:28

        én is imádom a csirkét, de az, h olcsó, az sajnos már nem mondható el :D
        esetleg nem olyan drága, mint a többi :)

        Login Adrienne
        Bloemcake / Login Adrienne k, 2010-11-16 09:13

        Jó az oldal, sok a recept, de nagyon praktikus lenne, ha lehetne benne kizárásos alapon is keresni, ti. hogy milyen alapanyag nem lehet benne (pl. hagyma, fűszer, marhahús, paradicsom). Jelenleg ilyen kizárási lehetőséget a keresőben csak tejre, tojásra, húsra (általában: vega) és gluténre találtam, külön-külön, illetve tej- és tojásmentes vega ételekre így egyben. Sajnos van, akinek ennél többre kell figyelni...

        szurosp
        Mr and Mrs Smith / szurosp k, 2010-11-16 10:30

        Kedves Adrienne! ez nagyon jó ötlet, megtennéd, hogy Petra (Háziasszonyunk:)) Oldalán megismételnéd ezt a kérést, mert nem biztos, hogy így ezen a helyen észreveszi, pedig valószínűleg kivitelezhető lehetne. Ő tud beszélni az oldal kezelőjével, hátha meg lehet oldani! Nagyon köszi az ötletet! A legjobbakat: Mrs Smith