20 télbúcsúztató egytálétel

Ahogy közeledik a jó idő, egyre kevésbé kívánjuk a nehezebb, gazdagon rakott ételeket, a zsírosabb hozzávalókról nem is beszélve. Most ezzel a 20 recepttel búcsúzunk a téltől.

  1. 1.

    Bolognai burgonya gratin

  2. 2.

    Töltött káposzta újragondolva

  3. 3.

    Paradicsomos töltött káposzta töltött paprikával

  4. 4.

    Babos egytálétel Csilldikó konyhájából

  5. 5.

    Kolozsvári rakott káposzta Iluskától

  6. 6.

    Tarhonyás hús 4. - somogyi

  7. 7.

    Tejszínes rakott cukkini

  8. 8.

    Rakott kel 6. - gombapörkölttel, vegetáriánus

  9. 9.

    Töltött káposzta 8. - kapros

  10. 10.

    Káposztás köles

  11. 11.

    Gombás - csirkés egytál

  12. 12.

    Besameles rakott karfiol

  13. 13.

    Csőben sült burgonya

  14. 14.

    Rakott brokkoli Morzsácska konyhájából

  15. 15.

    Töltött paprika Sylviától

  16. 16.

    Csülkös káposzta Helga konyhájából

  17. 17.

    Brassói aprópecsenye Anett konyhájából

  18. 18.

    Besameles rakott krumpli

  19. 19.

    Gyors tepsis burgonya debrecenivel

  20. 20.

    Sólet 2.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek