19 indiai fogás, ami neked is menni fog!

Itthon sem bonyolult dolog az ízvilág követésével indiai ételeket készíteni. Konyhájuk főként csípős, erős ételekből áll, a magyar konyha ebben nagyon hasonlít is rá. 

Sokan azt gondolják, hogy az indiai fogások alapanyagai nehezen beszerezhetőek vagy túl drágák. Azonban néhány fontos fűszer (kurkuma, római kömény, koriandermag, kókusztej, friss gyömbér, currypaszta, fokhagyma, besan (másnéven gramliszt avagy csicseriborsóliszt), chilipor, chili paprika, friss koriander, citrom és zöldcitrom) beszerzésén túl az indiai konyha lényege az improvizáció, így sok hozzávalót viszonylag könnyen helyettesíthetünk egyéb alapanyagokkal, illetve gyakorlatilag bármiből lehet egy izgalmas „indiait” készíteni. Mutatunk pár tippet!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek