19 indiai fogás, ami neked is menni fog!

Itthon sem bonyolult dolog az ízvilág követésével indiai ételeket készíteni. Konyhájuk főként csípős, erős ételekből áll, a magyar konyha ebben nagyon hasonlít is rá. 

Sokan azt gondolják, hogy az indiai fogások alapanyagai nehezen beszerezhetőek vagy túl drágák. Azonban néhány fontos fűszer (kurkuma, római kömény, koriandermag, kókusztej, friss gyömbér, currypaszta, fokhagyma, besan (másnéven gramliszt avagy csicseriborsóliszt), chilipor, chili paprika, friss koriander, citrom és zöldcitrom) beszerzésén túl az indiai konyha lényege az improvizáció, így sok hozzávalót viszonylag könnyen helyettesíthetünk egyéb alapanyagokkal, illetve gyakorlatilag bármiből lehet egy izgalmas „indiait” készíteni. Mutatunk pár tippet!

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Így lesz tökéletes a karácsonyi asztal: az Auchan friss halai...

A karácsonyi készülődés egyik legkedveltebb pillanata a halételek kiválasztása, hiszen a friss hal az ünnepi menü egyik meghatározó eleme. Az Auchan idén is széles és változatos halválasztékkal készül: a kínálatban 11-féle édesvízi és 13-féle tengeri halfaj szerepel, 16 áruházban élőhalvásárral várják a vásárlókat – élő halat kizárólag kábítva árusítanak, míg a többi üzletben friss, csomagolt termékekből lehet válogatni.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...