19 étel, amihez ne sajnáld a chiliszószt!

A napérlelte chillipaprikából készült csípős szószok nagyszerűek levesekhez, tésztához, pizzára, hamburgerbe, vagy bármilyen ételhez, amihez illik a keleties, csípős ízvilág.

  1. 1.

    Cayenne chiliszósz

  2. 2.

    Kókusztejes sárgarépa-krémleves

  3. 3.

    Távol-keleti marhahúsos tészta

  4. 4.

    Csípős töltött tojás

  5. 5.

    Ázsiai káposztasaláta

  6. 6.

    Töltött paprika paradicsomszószban

  7. 7.

    Kreol jambalaya

  8. 8.

    Chili sin Carne - a vegán chilis bab

  9. 9.

    Birsalma chutney

  10. 10.

    Fusilli tonhalsalátával

  11. 11.

    Baconbe tekert kukorica grillezve

  12. 12.

    Sárgadinnye sonkával lazacszeletekkel

  13. 13.

    Vörösboros paprikás csirkecomb chifferinivel

  14. 14.

    Egzotikus vöröslencseleves túrógombóccal

  15. 15.

    Szezámos csirkemell ázsiai salátával

  16. 16.

    Solo fritto misto chili jam-mel

  17. 17.

    Húsos batyuk

  18. 18.

    Andris csirkeszárnyai

  19. 19.

    Vegaburger csicseriborsóval

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek