19 étel, amihez ne sajnáld a chiliszószt!

A napérlelte chillipaprikából készült csípős szószok nagyszerűek levesekhez, tésztához, pizzára, hamburgerbe, vagy bármilyen ételhez, amihez illik a keleties, csípős ízvilág.

  1. 1.

    Cayenne chiliszósz

  2. 2.

    Kókusztejes sárgarépa-krémleves

  3. 3.

    Távol-keleti marhahúsos tészta

  4. 4.

    Csípős töltött tojás

  5. 5.

    Ázsiai káposztasaláta

  6. 6.

    Töltött paprika paradicsomszószban

  7. 7.

    Kreol jambalaya

  8. 8.

    Chili sin Carne - a vegán chilis bab

  9. 9.

    Birsalma chutney

  10. 10.

    Fusilli tonhalsalátával

  11. 11.

    Baconbe tekert kukorica grillezve

  12. 12.

    Sárgadinnye sonkával lazacszeletekkel

  13. 13.

    Vörösboros paprikás csirkecomb chifferinivel

  14. 14.

    Egzotikus vöröslencseleves túrógombóccal

  15. 15.

    Szezámos csirkemell ázsiai salátával

  16. 16.

    Solo fritto misto chili jam-mel

  17. 17.

    Húsos batyuk

  18. 18.

    Andris csirkeszárnyai

  19. 19.

    Vegaburger csicseriborsóval

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Ezért ne vegyél soha előre reszelt sajtot

A kényelmi termékek rendszeresen átveszik az irányítást a konyhában, főleg ha nincsen kedvünk vagy időnk mindent magunk elkészíteni. Gyakran használt „mentőöv” az előre reszelt sajt is, pedig több szempontból is alulmarad a frisshez képest.

Lakos Benedek

További cikkek