17 különlegesen finom, ketchupos hús

Ne csak a hamburgeredbe vagy a szendvicsedbe nyomj ketchupot: használd pácoláshoz, ízesítsd magát a ragut, vagy készíts belőle szószt!

  1. 1.

    Amerikai szaftos tarja

  2. 2.

    Barbecue csirkeszárny grillezett zöldségekkel

  3. 3.

    Narancsos mézes-mázas csirkeszárnyak

  4. 4.

    Szezámmagos bundás csirke

  5. 5.

    Csirkemell sajtburgerszószban

  6. 6.

    Gyömbéres csirkeragu

  7. 7.

    Édes-savanyú oldalas

  8. 8.

    Ragacsos-mázas csirkecomb édesburgonyás körettel

  9. 9.

    Kólás ragacsos sült oldalas Sylvia Gasztro Angyaltól

  10. 10.

    Sült oldalas 2.

  11. 11.

    Csirkecomb ínyenc mártásban sütve

  12. 12.

    Mézes-ketchupos oldalas krumplipürével

  13. 13.

    Sült oldalas á la Jack Daniels

  14. 14.

    Édes-savanyú csirke Évi nénitől

  15. 15.

    Keleti csirkenyárs

  16. 16.

    Pácolt sertéstarja

  17. 17.

    Kólában pácolt sült csirke

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?