16 nagyon krémes TEJSZÍNES húsétel, aminek nehéz lesz ellenállni

A finom, szaftos, krémes húsokkal egy  baj: sosem lehet eleget készíteni a tejszínes mártásból!

  1. 1.

    Görög citromos csirkecombok

  2. 2.

    Spenótos pulykagolyók sajtszószban

  3. 3.

    Vajas csirke

  4. 4.

    Barbár csirke

  5. 5.

    Csirkemell meggyszósszal

  6. 6.

    Kapros csirkemell Tomatotree konyhájából

  7. 7.

    Vajas-citromos csirkecombok

  8. 8.

    Levendulás húsgolyók erdei gombás szószban

  9. 9.

    Fetasajtos-szárított-paradicsomos csirke Détár Enikőtől

  10. 10.

    Szűzpecsenye paradicsommártásban

  11. 11.

    Hátszín paprikás mártással

  12. 12.

    Natúr sertésszelet tejszínes gombamártással

  13. 13.

    Krémes zöldborsós csirke

  14. 14.

    Tárkonyos csirkeragu

  15. 15.

    Mézes-mustáros csirkemell

  16. 16.

    Gombás-tejszínes karaj

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek