16 gyönyörűséges csodakenyér akár reggelire is

Ezek a pékáruk nem az a "pikk-pakk összedobom"-fajták, ha reggelire szeretnénk készíteni, van megoldás: gyúrjuk be este a tésztát, tegyük hűtőbe, reggel már csak sütni kell!

Még több reggelit itt találsz!

  1. 1.

    Hagymás rozsos-bagett

  2. 2.

    Tökmagos fehér kenyér

  3. 3.

    Tonhalas focaccia

  4. 4.

    Lenmagos bagett

  5. 5.

    Hagymás-currys kenyér magokkal

  6. 6.

    Kukoricás kenyér Szisszi konyhájából

  7. 7.

    Dagasztás nélküli csodakenyér

  8. 8.

    Rozmaringos focaccia

  9. 9.

    Simit - a török streetfood

  10. 10.

    Gluténmentes len bagett

  11. 11.

    Éjszakás kenyér öregtésztával

  12. 12.

    Grúz Hacsapuri

  13. 13.

    Burgonyás kenyér 1.

  14. 14.

    Rusztikus bagett

  15. 15.

    Kovászos-öregtésztás kenyér

  16. 16.

    Vendégváró kenyerek

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek