15 szaftos-porhanyós-ropogós karácsonyi sült a csirkén túl

Csülök, marhasült, dagadó, liba, kacsa, rostélyos - mert nem csak a csirke, a pulyka és a hal jöhet szóba Karácsonykor! Remekbe szabott sültek következnek.

  1. 1.

    Ötfűszeres kacsa szilvával édesburgonyával

  2. 2.

    Egészben sült csülök pékné módra

  3. 3.

    Töltött dagadó Napfény és fűszertől

  4. 4.

    Wellington-bélszín

  5. 5.

    Konfitált kacsacomb borban gőzölt körtével és röszti burgonyával

  6. 6.

    Toszkán göngyölt hús

  7. 7.

    Csülök pékné módra

  8. 8.

    Mézes-mustáros sült oldalas

  9. 9.

    Egybesült karaj Gravy mártással

  10. 10.

    Saltimbocca

  11. 11.

    Marhasült vörösboros pecsenyelével

  12. 12.

    Sült libacomb fügeszósszal

  13. 13.

    Borjúsült

  14. 14.

    Ropogós kacsasült pofonegyszerűen

  15. 15.

    Karaj gyömbérrel a két éhes olasz konyhájából

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!