13 ínycsiklandozóan színes zöldségtál

Olyan különleges fogásokat válogattunk itt össze, hogy tátva marad a szád! Lehet, elsőre idegenkedsz az újfajta alapanyagoktól, de egy próbát mindenképpen megér!

  1. 1.

    Bombay eggs

  2. 2.

    Pármai padlizsán

  3. 3.

    Gratin a la Firenze

  4. 4.

    Korianderes vöröslencse zöldteával

  5. 5.

    Padlizsános rakott krumpli kókusztejjel

  6. 6.

    Árpagyöngyrizottó sült kelbimbóval

  7. 7.

    Paradicsomos-spenótos tükörtojás

  8. 8.

    Vegetáriánus ázsiai fogás

  9. 9.

    Fetás csicseriborsó curry

  10. 10.

    Gyöngykuszkusz padlizsánnal

  11. 11.

    Arancini

  12. 12.

    Caponata - olasz padlizsánragu

  13. 13.

    Okra Masala

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?