13 bőségesen megpakolt, és aranybarnára pirult rakott étel

Legyen szó tésztáról, zöldségről, krumplis vagy húsos rakott ételről, a tökéletes fogáshoz csak egy dologra kell figyelned: a megfelelő sütési időre. 

  1. 1.

    Szaftos rakott burgonya

  2. 2.

    Sonkás-hagymás-tojásos rakott tészta

  3. 3.

    Szaftos rakott kel

  4. 4.

    Rakott karfiol Iluska konyhájából

  5. 5.

    Egyszerű tejszínes rakott penne

  6. 6.

    Sajtos rakott kelkáposzta

  7. 7.

    Csirkés-paradicsomos rakott tészta

  8. 8.

    Mindent bele rakott krumpli

  9. 9.

    Sajtos rakott krumpli, előfőzés nélkül

  10. 10.

    Szaftos rakott zöldbab

  11. 11.

    Rakott mexikói üvegtálban

  12. 12.

    Rakott juhtúrós tészta csőben sütve

  13. 13.

    Krémes francia rakott burgonya

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek