12 habos-babos KRÉMES, amely elolvad a szádban

Krémest enni olyan, mintha puha felhőbe harapnánk. Na de melyiket választjuk, ha mindjárt 12-féle recept tárul elénk? Rajtad a világ szeme, melyik jöhet?

  1. 1.

    Egyszerű intelligens krémes

  2. 2.

    Omlós krémes Tésztásfültől

  3. 3.

    Gesztenyés krémes Flórától

  4. 4.

    Réteges kakaós-fahéjas krémes

  5. 5.

    Francia krémes ahogy Rhode készíti

  6. 6.

    Mézes franciakrémes

  7. 7.

    Gesztenyés krémes Lizinka konyhájából

  8. 8.

    Skót krémes

  9. 9.

    Házi krémes

  10. 10.

    Villám krémes Vicikótól

  11. 11.

    Krémes ahogy palice készíti

  12. 12.

    Krémes házi leveles tésztából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek