VegaSalty

Gyors vacsorák hús nélkül

Öt receptet válogattam most ki nektek, melyeket én is szívesen készítek még úgy is, hogy egyébként húsevő vagyok. Legalább a hét egyik felében érdemes megpróbálkozni vele!

Országh Kitti

Mennyei krém hétköznapokra

Az avokádó pár éve nálunk is egyre nagyobb népszerűségnek örvend: a belőle készülő krémet, a guacamolét, szokás pikánsan csípősre, sok chilivel készíteni. 

Országh Kitti

Vegaszendvicsek szeptemberre

A kiflibe, zsemlébe nemcsak felvágott kerülhet! Sajtok, zöldségek és megannyi kence is kívánkozik a friss péksütikbe. Szuper szendvicsek nem csak iskolásoknak!

admin

Vegának való vidék, Itália

Ügyeljünk a részletekre! Nincs ez másképpen akkor sem, ha egy olaszos, vegetáriánus fogás elkészítésén töröd a fejed. Lássuk, mi kerüljön a remekműbe!

admin

Mivel töltsd a paprikát?

A töltött paprika azon ételek egyike, amelyek nélkül számomra nem telhet el a nyár! De mindig gondban vagyok azzal, hogy vegaként mivel tömjem meg a paprikát?

admin

Ezt próbáld ki! Cukkinikenyér

Kenyérből újat mutatni nem túl egyszerű, mi azért most megpróbálkozunk vele. Reggelire, uzsonnára tökéletes lesz - kevés vajjal, frissen az igazi, de pár napig is eláll. 

Országh Kitti

Vegacsodák keletről

India a vegetáriánusok Mekkája, de más távolkeleti országok – Kína, Japán vagy Thaiföld – receptjei között válogatva is számtalan húsmentes étket találunk. Go East!

admin

Tök jó vegafinomságok

Ebben a kánikulában senkinek sincs kedve órákig maximumon járatni a tűzhelyet. Ezért is örülhetünk az éppen most tomboló tökszezonnak, a tök ugyanis tök hamar elkészül!

admin

Mit ehet egy vega a strandon?

Persze minden plázs más és más választékot kínál, de vannak klasszikusok, amelyek minden büféétlapon szerepelnek. Lássuk ezeket vegetáriánus szemmel!

admin

Lecsók legjava

A paradicsomok és paprikák napról napra ízesebbek és olcsóbbak! Szinte adja magát, hogy dinsztelt hagymára dobva lecsót főzz belőlük. Tuti vegatippek következnek!

admin

Sajtból salátát

Ha nem veted meg a tejtermékek – szerintem – legjobbikát, most ajánlok neked néhány salátába valót. Feta, kecskesajt, mozzarella és társaik, kánikulában értük kiáltunk!

admin

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?