A szép bőr titka
Jót és jól enni nemcsak a testünk, a lelkünk, hanem a bőrünk miatt is fontos. Nem csupán kívülről igényel törődést, hanem belülről is.
Szikszai AnnaJót és jól enni nemcsak a testünk, a lelkünk, hanem a bőrünk miatt is fontos. Nem csupán kívülről igényel törődést, hanem belülről is.
Szikszai AnnaAz aloe veráról már mindenki hallott, legyen az kozmetikai ipar, alternatív gyógyászat vagy üdítőital. Körbenéztünk, mi mindenre jó külsőleg és belsőleg alkalmazva.
adminHa száraz, zsíros vagy töredezett a hajad, nem kell feltétlenül drága hajápolókat vásárolnod, hiszen lehet, hogy a legjobb csodaszer már a kamrádban van.
adminEgy fenséges étel már önmagában is képes jobb kedvre deríteni, de vannak fogások, amelyek még boldogabbá tesznek! Csokoládé, banán, citrom, dió, mogyoró és a többiek...
adminNapjainkban már számtalan módon védekezhetünk a nap ellen, de hogyan csinálták ezt az őseink? Valószínűleg nem ugrottak el a legközelebbi bevásárlóközpontba naptejért.
adminItt az ideje, hogy naptejet válassz! Különösen a kisgyermeked érzékeny bőrére figyelj, hiszen a napégés nemcsak fájdalmas, később kellemetlen következményei is lehetnek.
Nosalty.huMinden szezonnak megvan a maga kedvenc árnyalata, ez az idén nyáron a mentazöld. De a friss mentát nemcsak harsogó színe, hanem üdítő íze miatt is imádjuk!
adminA cellulit nem egyenlő a cellulitisszel! A cellulitisz bakteriális fertőzés kiváltotta gyulladás, míg a cellulit, vagyis a narancsbőr, a laza kötőszövet miatt alakul ki. (x)
Nosalty.huA Kaliforniai Egyetem kutatócsoportjának friss eredménye elkeserítő lehet azok számára, akik rendszeresen rágóznak.
NosaltyEgy új európai stratégia részeként azt javasolják az EU tagállamaiban élőknek, hogy tartsanak otthon 3 napra elegendő vizet, élelmiszert és alapvető szükségleti cikkeket. Mutatjuk, miért.
NosaltyNézzük, hogy a külföldieknek melyek a kedvenc magyar ételeik!
NosaltyNézzük, hogy a külföldieknek melyek a kedvenc magyar ételeik!
Közeleg a tavasz, majd eljön a nyár is, szóval a télre behurcolt kinti növények lassan újra kikerülhetnek. Ezúttal a nagy kedvenc, a muskátli kerül górcső alá: következzen pár tipp, ami abban segít, hogy a telet követően sok-sok virágot hozzon.
A mai menü csodás ételekből áll össze, melyek maradékát vacsorára is szívesen fogyasztjuk majd.
A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...
A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...
Ennek a süteménynek az elkészítéséhez nem kell mérleg. Bögrével adagoljuk a hozzávalókat. A bögre méretétől függően alakul a tepsi mérete is. Ha egy 2,5 dl-es teáscsészével ...