Szépségtapas

A szép bőr titka

Jót és jól enni nemcsak a testünk, a lelkünk, hanem a bőrünk miatt is fontos. Nem csupán kívülről igényel törődést, hanem belülről is.

Szikszai Anna

Varázsige: aloe vera

Az aloe veráról már mindenki hallott, legyen az kozmetikai ipar, alternatív gyógyászat vagy üdítőital. Körbenéztünk, mi mindenre jó külsőleg és belsőleg alkalmazva.

admin

Mit pakolj a hajadra?

Ha száraz, zsíros vagy töredezett a hajad, nem kell feltétlenül drága hajápolókat vásárolnod, hiszen lehet, hogy a legjobb csodaszer már a kamrádban van.

admin

Tedd boldoggá a bendődet!

Egy fenséges étel már önmagában is képes jobb kedvre deríteni, de vannak fogások, amelyek még boldogabbá tesznek! Csokoládé, banán, citrom, dió, mogyoró és a többiek...

admin

Napvédelem természetesen

Napjainkban már számtalan módon védekezhetünk a nap ellen, de hogyan csinálták ezt az őseink? Valószínűleg nem ugrottak el a legközelebbi bevásárlóközpontba naptejért.

admin

Így válassz naptejet a kicsiknek!

Itt az ideje, hogy naptejet válassz! Különösen a kisgyermeked érzékeny bőrére figyelj, hiszen a napégés nemcsak fájdalmas, később kellemetlen következményei is lehetnek.

Nosalty.hu

Mentamánia, a szezon slágere

Minden szezonnak megvan a maga kedvenc árnyalata, ez az idén nyáron a mentazöld. De a friss mentát nemcsak harsogó színe, hanem üdítő íze miatt is imádjuk!

admin

Tuti tippek narancsbőr ellen

A cellulit nem egyenlő a cellulitisszel! A cellulitisz bakteriális fertőzés kiváltotta gyulladás, míg a cellulit, vagyis a narancsbőr, a laza kötőszövet miatt alakul ki. (x)

Nosalty.hu

Címlapról ajánljuk

További cikkek