Szépségtapas

A szép bőr titka

Jót és jól enni nemcsak a testünk, a lelkünk, hanem a bőrünk miatt is fontos. Nem csupán kívülről igényel törődést, hanem belülről is.

Szikszai Anna

Varázsige: aloe vera

Az aloe veráról már mindenki hallott, legyen az kozmetikai ipar, alternatív gyógyászat vagy üdítőital. Körbenéztünk, mi mindenre jó külsőleg és belsőleg alkalmazva.

admin

Mit pakolj a hajadra?

Ha száraz, zsíros vagy töredezett a hajad, nem kell feltétlenül drága hajápolókat vásárolnod, hiszen lehet, hogy a legjobb csodaszer már a kamrádban van.

admin

Tedd boldoggá a bendődet!

Egy fenséges étel már önmagában is képes jobb kedvre deríteni, de vannak fogások, amelyek még boldogabbá tesznek! Csokoládé, banán, citrom, dió, mogyoró és a többiek...

admin

Napvédelem természetesen

Napjainkban már számtalan módon védekezhetünk a nap ellen, de hogyan csinálták ezt az őseink? Valószínűleg nem ugrottak el a legközelebbi bevásárlóközpontba naptejért.

admin

Így válassz naptejet a kicsiknek!

Itt az ideje, hogy naptejet válassz! Különösen a kisgyermeked érzékeny bőrére figyelj, hiszen a napégés nemcsak fájdalmas, később kellemetlen következményei is lehetnek.

Nosalty.hu

Mentamánia, a szezon slágere

Minden szezonnak megvan a maga kedvenc árnyalata, ez az idén nyáron a mentazöld. De a friss mentát nemcsak harsogó színe, hanem üdítő íze miatt is imádjuk!

admin

Tuti tippek narancsbőr ellen

A cellulit nem egyenlő a cellulitisszel! A cellulitisz bakteriális fertőzés kiváltotta gyulladás, míg a cellulit, vagyis a narancsbőr, a laza kötőszövet miatt alakul ki. (x)

Nosalty.hu

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!