Sámli a pultnál

Sütés nélküli desszert 5 perc alatt

Tombol a nyár és vele együtt a kánikula. Ilyen időben kinek van kedve a sütőt bekapcsolni? Szerencsére a finom és expressz gyorsaságú desszertekről nem kell lemondanunk!

Dávid

Nyári fasírtmánia!

Imádjuk a fasírtot, még nyáron is! Ilyenkor inkább egy könnyebb változatot készítek el és rendszerint sütőben sütöm meg. A gyerekekkel most mediterrán húsgombócokat gyúrtunk!

Dávid

Kiskukták kedvence

Gyermekkorom kedvence volt, de ma már a bolti májkrémeket nagy körültekintéssel kell kiválasztani. Rengeteg adalékanyagot használnak hozzá, így inkább készítsük el mi!

Dávid

Az egészséges csibefasírt

A népszerű gyorséttermek kínálatában is kapható a csibefasírt. A gyerekek egyik kedvenc fogása otthon is könnyen elkészíthető, ráadásul egészségesen. Megmutatjuk hogyan!

Dávid

Hideg paradicsomleves meleg napokra

Beköszöntött a kánikula, és ha már a vízparton nem tudjuk hűteni magunkat, akkor tegyük ezt meg finom, frissítő ételekkel. Ilyen lehet ez a hideg, fűszeres paradicsomleves is.

Dávid

Spenótos tészta: imádják a gyerekek!

A spenót nem a gyerekek legnagyobb barátja, de ezzel a trükkel garantáltan meg fogják enni! Ezen felül még az elkészítésbe is bátran bevonhatjuk őket. Kötényeket előkészíteni!

Dávid

Villámgyors eperhab a kiskuktáknak

Örök kérdés, hogy miként tudjuk bevonni a gyerekeket a főzés folyamatába. Ezt a kérdést válaszoljuk meg új rovatunkban, és nemcsak tippekkel, hanem receptekkel is segítünk!

Dávid

Édes Óperencia!

A legtöbb szülőnek ismerős ez a mondat: „Ezt nem eszem meg!” A kisgyermek egyszer-kétszer biztosan elejt egy hasonló mondatot. Ő nem érzi a súlyát, de a legtöbb anya megijed.

Nosalty.hu

Mesebeli finomság: madártej

Mesebeli neve van – a görögök így hívták az olyan finom ételt, amit halandó ember nem is ehet. Szerencsére mi bármikor elkészíthetjük ezt a finomságot!

Dacota

Címlapról ajánljuk

Rizses ételinspirációk a legjobbtól – A Ben’s Original™ az otthonfőzés...

Ugyan a világ elsőszámú rizsmárkája, az Uncle Ben’s 2022 januárjától a jól ismert színekben, de „Ben bácsi” arcképe nélkül, megújult, BEN’S ORIGINAL™ márkanéven lesz megtalálhatók a boltok polcain, továbbra is elkötelezett marad a világ legjobb rizsének előállítása mellett. Mi több, ételinspirációival és magyarországi aktivitásaival „mindenkinek helyet kínálnak az asztalnál”.

Szponzorált tartalom

További cikkek

Az egekbe szökik egy alapzöldségünk ára

Sajnos nem áll meg az élelmiszerek árának emelkedése: egyre több termék lassan a nehezen megfizethető kategóriába kerül. Ez történt most a szinte mindennaposan fogyasztott zöldséggel, a krumplival is.