Irány a balatoni Naptábor!

Hamarosan itt a nyár, és a gyermekek által várva várt iskolai szünet. Te tudod már, hogy milyen programokat szervezel a gyermekednek erre az időszakra?

Míg a gyermekeknek a hosszú nyári szünet önfeledt móka, öröm és kacagás, addig a szülőknek sokszor jelent nagy fejtörést, hogy milyen programokkal kössék le figyelmüket. Ráadásul a különböző programok, például a strand, az utazás, valamint a táborok mind sok pénzt emészthetnek fel, így ezek megvalósítása anyagi korlátokba ütközik.

Annak érdekében, hogy ne maradjanak a gyermekek nyári élmények nélkül, a Vénusz 2013. július 8–12. között iskolás osztályokat lát vendégül az 5 napos zánkai Naptáborban, ahol változatos programokkal igyekszik megszínesíti a nyári vakációt. A Vénusz Naptábor összesen 90 főt tud fogadni, így a nyertes osztályok száma a létszámtól függően 3–6 lehet.

A Naptáborban való részvételért a promóciós Vénusz napraforgó étolajokkal és margarinokkal lehet pályázni – a játékszabályban meghatározott módon kell gyűjteni, illetve a kiválasztott osztályt megjelölve lehet beküldeni a termékek csomagolásának megfelelő részét. A táborban azok a szerencsés osztályok vehetnek részt, melyeknek nevére a legtöbb címke érkezik be, így célszerű összefogást kezdeményezni egy-egy osztály szülőközösségével. Fontos alapszabály, hogy a nevezés előtt az osztályfőnököt mindenképpen tájékoztatni kell, hiszen némi feladat rá is hárul majd a gyermekek zökkenőmentes és felhőtlen kikapcsolódásának megszervezése érdekében. A Vénusz fájdalomdíjjal is készül, ugyanis további 35 osztály tanulóinak, akiknek nem sikerült bejutniuk a Naptáborba, tornazsákot ajándékoz a részvételért cserébe. (x)

Fontos! A promóció 2013. április 2-től május 31-ig tart, a pályázatok beérkezésének határideje pedig 2013. június 3.

További részletekért kattints ide! >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek