Segítsük együtt a Béres Alapítványt!

„Ha segítséget kérnek tőled, és te tudsz segíteni, akkor azt megtenni kötelességed." Béres Klára, a 20 éves Béres Alapítvány elnöke a segítő szándék fontosságáról mesélt.

Béres Klára

Mikor és milyen céllal jött létre a Béres Alapítvány?

A segítő szándék, mely id. dr. Béres József életszemléletének legfontosabb eleme volt, a kezdetektől érvényesült vállalatunk szellemében. 20 évvel ezelőtt alapítványt hoztunk létre, Béres Alapítvány a Teljes Életért néven, amely küldetéséül az élet teljességének szolgálatát tűztük ki. Jelmondatunk id. dr. Béres József édesanyjának intelme: „Fiam, ha segítséget kérnek tőled, és te tudsz segíteni, akkor azt megtenni kötelességed.”

Kinek gyűjtenek jelenleg?

Az idén tavasszal a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán fekvő, daganatos betegségben, leukémiában szenvedő kis páciensek gyógyulását segítjük. Az új intenzív osztály számára két életmentő műszert vásárolunk, és az összegyűlt adományt teljes egészében a klinikának ajánljuk fel.

Hogyan lehet adományozni önöknek?

Több lehetőség közül választhatnak a segíteni kívánók. A Béres Alapítvány weboldalán és a Béres Egészségklub Facebook-oldalunkon bankkártyás fizetőrendszeren keresztül, mindössze az e-mail-cím és a bankkártya adatainak megadásával elküldhetik a kiválasztott összeget. Azok, akik szívesebben segítenének telefonos úton, a 13600-as telefonszámon felhívhatják az ún. Adhat Vonalat, ahol a 80-as kódot beütve 250 Ft-tal járulnak hozzá jótékonysági akciónkhoz. Nem utolsósorban pedig a Béres Alapítvány számlaszámára is szívesen fogadunk támogatást: OTP 11703006-20056326. A teljes befolyt összeg az adomány része. (x)

A 20 éves Béres Alapítvány munkájáról itt tudhatsz meg többet >>

Címlapról ajánljuk

Az éhség lassíthatja az öregedést – állítja az új kutatás

Mindenki tudja, mennyire kellemetlen tud lenni, amikor annyira éhesek vagyunk, hogy gondolni sem bírunk másra. Üres hassal nem tudunk rendesen koncentrálni, nyűgösek vagyunk, sőt van, aki egyenesen irritált és ideges lesz az éhségtől. Egy legyeken végzett új kutatás szerint az éhség viszont nem is olyan rossz dolog, mivel lassíthatja az öregedést.

Kremmer Magdi