Segítsük együtt a Béres Alapítványt!

„Ha segítséget kérnek tőled, és te tudsz segíteni, akkor azt megtenni kötelességed." Béres Klára, a 20 éves Béres Alapítvány elnöke a segítő szándék fontosságáról mesélt.

Béres Klára

Mikor és milyen céllal jött létre a Béres Alapítvány?

A segítő szándék, mely id. dr. Béres József életszemléletének legfontosabb eleme volt, a kezdetektől érvényesült vállalatunk szellemében. 20 évvel ezelőtt alapítványt hoztunk létre, Béres Alapítvány a Teljes Életért néven, amely küldetéséül az élet teljességének szolgálatát tűztük ki. Jelmondatunk id. dr. Béres József édesanyjának intelme: „Fiam, ha segítséget kérnek tőled, és te tudsz segíteni, akkor azt megtenni kötelességed.”

Kinek gyűjtenek jelenleg?

Az idén tavasszal a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán fekvő, daganatos betegségben, leukémiában szenvedő kis páciensek gyógyulását segítjük. Az új intenzív osztály számára két életmentő műszert vásárolunk, és az összegyűlt adományt teljes egészében a klinikának ajánljuk fel.

Hogyan lehet adományozni önöknek?

Több lehetőség közül választhatnak a segíteni kívánók. A Béres Alapítvány weboldalán és a Béres Egészségklub Facebook-oldalunkon bankkártyás fizetőrendszeren keresztül, mindössze az e-mail-cím és a bankkártya adatainak megadásával elküldhetik a kiválasztott összeget. Azok, akik szívesebben segítenének telefonos úton, a 13600-as telefonszámon felhívhatják az ún. Adhat Vonalat, ahol a 80-as kódot beütve 250 Ft-tal járulnak hozzá jótékonysági akciónkhoz. Nem utolsósorban pedig a Béres Alapítvány számlaszámára is szívesen fogadunk támogatást: OTP 11703006-20056326. A teljes befolyt összeg az adomány része. (x)

A 20 éves Béres Alapítvány munkájáról itt tudhatsz meg többet >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Címlapról ajánljuk

További cikkek