Receptek

Dani és Ági dinnyés ételei

Daninak ma Ági, A Konyhafőnök 2. évadának egyik igen karakteres szereplője segített. Nem volt könnyű dolguk, dinnyéből kellet főételt kreálniuk. Nézzétek, mit alkottak!

Nosalty

Ági 10 millió forintot érő menüsora

Hát, eljött a nagy nap - A Konyhafőnök 3. évadának nyertese Ági, a négygyermekes háziasszony lett! Milliókat érő menüsorát itt láthatjátok, készítsétek el Márton napra Ti is!

Nosalty

Kuszkuszos rákkal töltött sütőtök

Tengeri pókból főételt! - így szólt A Konyhafőnök mai első feladata. Dani allergiás a rákfélékre, de összeszedte minden bátorságát, és végül a legjobb fogás is az övé lett.

Nosalty

Ági málnás-csokis esküvői tortája

A 120 fős fogadás után ma esküvői tortákat sütöttek a piros csapat versenyzői a továbbjutásért. Ági csokis-málnás kompozíciója mind küllemben, mind ízben jól sikerült.

Nosalty

Nyerő almás pite Adritól

Készítsetek tökéletes almás pitét - így szólt A Konyhafőnök mai adásában a második feladat felhívása, és Adri megsütötte élete legszebb sütijét.

Nosalty

Roston sült pisztráng Gergőtől

A Konyhafőnök harmadik hetén újabb hat versenyző lépett az "arénába". Már az első feladat nagy meglepetéssel indult, elcserélték alapanyagaikat. Gergő ezzel a recepttel nyert.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Vegán ünnepi menü

Legyen az idei karácsony fénypontja egy vegán ünnepi menü! Ugyan nem hagyományos, nem tradicionális, mégis tömve van jobbnál jobb, ízes fogásokkal.

Nosalty

További cikkek

Régi házi sütemények karácsonyra

Méteres sütemény, zserbó, flódni vagy porcukorban forgó hókifli. Ki ne ismerné ezeket a régi, házi süteményeket, melyek a karácsonyi süteményes tálca sztárjai?