Receptek

Dani és Ági dinnyés ételei

Daninak ma Ági, A Konyhafőnök 2. évadának egyik igen karakteres szereplője segített. Nem volt könnyű dolguk, dinnyéből kellet főételt kreálniuk. Nézzétek, mit alkottak!

Nosalty

Ági 10 millió forintot érő menüsora

Hát, eljött a nagy nap - A Konyhafőnök 3. évadának nyertese Ági, a négygyermekes háziasszony lett! Milliókat érő menüsorát itt láthatjátok, készítsétek el Márton napra Ti is!

Nosalty

Kuszkuszos rákkal töltött sütőtök

Tengeri pókból főételt! - így szólt A Konyhafőnök mai első feladata. Dani allergiás a rákfélékre, de összeszedte minden bátorságát, és végül a legjobb fogás is az övé lett.

Nosalty

Ági málnás-csokis esküvői tortája

A 120 fős fogadás után ma esküvői tortákat sütöttek a piros csapat versenyzői a továbbjutásért. Ági csokis-málnás kompozíciója mind küllemben, mind ízben jól sikerült.

Nosalty

Nyerő almás pite Adritól

Készítsetek tökéletes almás pitét - így szólt A Konyhafőnök mai adásában a második feladat felhívása, és Adri megsütötte élete legszebb sütijét.

Nosalty

Roston sült pisztráng Gergőtől

A Konyhafőnök harmadik hetén újabb hat versenyző lépett az "arénába". Már az első feladat nagy meglepetéssel indult, elcserélték alapanyagaikat. Gergő ezzel a recepttel nyert.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek