Roston sült pisztráng Gergőtől

A Konyhafőnök harmadik hetén újabb hat versenyző lépett az "arénába". Már az első feladat nagy meglepetéssel indult, elcserélték alapanyagaikat. Gergő ezzel a recepttel nyert.

Roston sült pisztráng kókuszos édes burgonyapürével, ropogós ázsiai salátával

Hozzávalók

  • 2 db pisztrángfilé
  • 2 közepes édesburgonya
  • 1,5 dl kókusztej
  • 1 szál póréhagyma
  • 2 tk reszelt gyömbér
  • 1 közepes sárgarépa
  • 2 gerezd fokhagyma
  • chili ízlés szerint
  • 10 dkg cukorborsó
  • só és bors ízlés szerint
  • 1 ek szezámolaj

Elkészítés

  • Enyhén sós vízben felrakjuk főni a kockára vágott édesburgonyát. Amikor puhára főtt, kókusztejet adunk hozzá, és botmixerrel krémes állagúra turmixoljuk.
  • A zöldségeket vékony csíkokra vágjuk, leforrázzuk, és hideg vízbe rakjuk. Lecsepegtetjük, és szezámolajjal bekeverjük a salátátegy kevés chilivel.
  • A pisztrángot kevés olajon megpirítjuk, és készre sütjük. Ízlés szerint tálaljuk.

Tudj meg többet A Konyhafőnök 3. évadáról itt!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...