Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zsemlében sült fokhagymás camembert

Zsemlében sült fokhagymás camembert
Zsemlében sült fokhagymás camembert
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem a sült camembert illatát.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomot szeleteljük, az újhagymát felkarikázzuk.
  2. A zsemle sapkáját levágjuk, az aljából kiveszünk egy keveset, belehelyezzük a camembert-et. Ráhelyezzük a paradicsom felső szeletét, s az újhagyma fehér részének karikáinak egy részét. Betesszük a mini grillbe.
  3. Egy tányérra teszünk salátaleveleket, ráhelyezzük a grillezett zsemlés sajtot, s rakunk még rá paradicsom-szeleteket és újhagyma-darabokat.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 342
elküldve: 0
receptkönyvben: 46
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: 1

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, uzsonna, vacsora
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

Zsemlében sült fokhagymás camembert paradicsommal és újhagymával saláta ágyon

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

563
zsemle 1 db
camembert sajt 125 g
újhagyma 1 db
paradicsom 1 db
salátalevél 5 közepes db
0 ízlés szerint
fekete bors 1 csipet