Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldfűszeres fasírt kolbászhúsból

Zöldfűszeres fasírt kolbászhúsból
Zöldfűszeres fasírt kolbászhúsból
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a zöldfűszereket, a hagyományos ételeket is megbolondítja. 

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütnivaló kolbászt megszabadítjuk a bőrétől, a zsemlét vízbe áztatjuk.
  2. A zöldhagymát karikákra vágva zsíron megfuttatjuk. A kakukkfüvet, oregánót, petrezselymet apróra vagdaljuk.
  3. A kolbászhúshoz adjuk a kinyomkodott zsemlét és a többi hozzávalót, jól összedolgozzuk, és olajban vagy zsírban szép aranybarnára sütjük. Bármilyen köret jól megy hozzá.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 381
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Rhode

Mióta szakács: 2012.04.15.
37 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: közepes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 8 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

húsgolyók zöldfűszerekkel, fasírt zöldfűszeresen, fűszeres fasírt kolbászból

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

453
sütnivaló kolbász 1 kg
zsemle 1 db
tojás 3 db
zöldhagyma 2 közepes db
kakukkfű 1 szál
oregánó 1 csokor
petrezselyem 1 csokor
bors 2 kávéskanál
1 teáskanál
mangalica zsír 1 ek