Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldbabos rakott csirkemáj

Zöldbabos rakott csirkemáj
Zöldbabos rakott csirkemáj
80 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hamar elkészíthető, gyors étel.

hozzávalók / 4 adag

  • 1 kg csirkemáj
  • 20 dkg bacon szalonna
  • 1 kg zöldbab
  • 2 dl tejföl
  • 2 gerezd fokhagyma
  • só, bors, majoránna
  • olaj
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldbabot sós vízben feltesszük főni.
  2. A csirkemájat megtisztítjuk, megmossuk, és a kockázott baconnel együtt megpároljuk.
  3. A fokhagymát összenyomjuk, és a sóval, borssal a tejfölbe keverjük.
  4. Végül a hozzávalókat tepsibe/római tálba rétegezzük, és a tejföllel meglocsoljuk.
  5. Kb. 40 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 841
elküldve: 8
receptkönyvben: 73
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

tzsupi

Mióta szakács: 2010.10.25.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: római tál receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkemájjal rakott zöldbab, tejfölös zöldbab májjal rétegezve, rakott csirkemájas zöldbab

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!