r
Nosalty Logó

Zöldbabos rakott csirkemáj

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
tzsupi
Zöldbabos rakott csirkemáj
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
római tál
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 682 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2724 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 112 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.5 g

Zsír

  • Összesen
    42.8 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    925 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1988.2 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    150 mg
  • Kálcium
    157 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    114 mg
  • Foszfor
    949 mg
  • Nátrium
    582 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.9 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    450.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    8385 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    42 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    72 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    95 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1546 micro
  • Kolin:
    553 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8291 micro
  • α-karotin
    179 micro
  • β-karotin
    986 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    100 micro
  • Lut-zea
    1410 micro
Összesen 682 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    217.8 g

Zsír

  • Összesen
    171.2 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    3700 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7952.8 g
  • Cink
    32 mg
  • Szelén
    600 mg
  • Kálcium
    629 mg
  • Vas
    100 mg
  • Magnézium
    457 mg
  • Foszfor
    3797 mg
  • Nátrium
    2328 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    79.7 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1802.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    33538 micro
  • B6 vitamin:
    10 mg
  • B12 Vitamin:
    167 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    290 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    382 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    19 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    112 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6183 micro
  • Kolin:
    2214 mg
  • Retinol - A vitamin:
    33164 micro
  • α-karotin
    717 micro
  • β-karotin
    3945 micro
  • β-crypt
    112 micro
  • Likopin
    400 micro
  • Lut-zea
    5641 micro
Összesen 2724 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    153 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    329.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    157 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1389 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    256 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1374 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    163 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    17 micro
  • Lut-zea
    234 micro
Összesen 112 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldbabot sós vízben feltesszük főni.
  2. A csirkemájat megtisztítjuk, megmossuk, és a kockázott baconnel együtt megpároljuk. A fokhagymát összenyomjuk, és a sóval, borssal a tejfölbe keverjük.
  3. Végül a hozzávalókat tepsibe/római tálba rétegezzük, és a tejföllel meglocsoljuk.
  4. Kb. 40 perc alatt készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 73
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 5091
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hamar elkészíthető, gyors étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!