Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldbabos rakott csirkemáj

Zöldbabos rakott csirkemáj
Zöldbabos rakott csirkemáj
80 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hamar elkészíthető, gyors étel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldbabot sós vízben feltesszük főni.
  2. A csirkemájat megtisztítjuk, megmossuk, és a kockázott baconnel együtt megpároljuk. A fokhagymát összenyomjuk, és a sóval, borssal a tejfölbe keverjük.
  3. Végül a hozzávalókat tepsibe/római tálba rétegezzük, és a tejföllel meglocsoljuk.
  4. Kb. 40 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 105
elküldve: 8
receptkönyvben: 76
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

tzsupi

Mióta szakács: 2010.10.25.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: római tál receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkemájjal rakott zöldbab, tejfölös zöldbab májjal rétegezve, rakott csirkemájas zöldbab

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

692
csirkemáj 1 kg
bacon 20 dkg
zöldbab 1 kg
tejföl 2 dl
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek