Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolozsvári gombás máj

Kolozsvári gombás máj
Kolozsvári gombás máj
70 perc / előkészület: 30 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Olasz vendégeink voltak, azoknak készítettem el ezt a finomságot.

hozzávalók / 5 adag

ajánlat

Én most galuskával tálaltam.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felmelegített olajba beletesszük a kiskockára vágott szalonnát. Ha kezd pirulni, rádobjuk a szeletekre vágott hagymát és a gombát. Sóval, borssal és pirospaprikával ízesítjük.
  2. A vajon megpirítjuk a májat, majd belerakjuk a raguba és összerottyantjuk.
  3. A lisztet a tejföllel összekeverjük és behabarjuk.

  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 628
elküldve: 5
receptkönyvben: 205
elkészítve: 13/20
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1094 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás csirkemájragu, gombás-szalonnás csirkemáj, hagymás-szalonnás-májas ragu

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

646
csirkemáj 50 dkg
csiperkegomba 50 dkg
vöröshagyma 2 közepes fej
füstölt szalonna 15 dkg
vaj 5 dkg
tejföl 375 g
finomliszt 2 evőkanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 tk
napraforgó olaj 4 ek