r
Nosalty Logó

Tojásrántotta sült paprikával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Marti48
Tojásrántotta sült paprikával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 298 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 597 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 146 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.9 g

Zsír

  • Összesen
    25.5 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    392 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    470.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    210 mg
  • Nátrium
    141 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    134.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    265 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    291 mg
  • Retinol - A vitamin:
    256 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    109 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    628 micro
Összesen 298 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.8 g

Zsír

  • Összesen
    50.9 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    785 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    940.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    134 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    420 mg
  • Nátrium
    283 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    269.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    530 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    109 micro
  • Kolin:
    582 mg
  • Retinol - A vitamin:
    511 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    218 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1255 micro
Összesen 597 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.3 g

Zsír

  • Összesen
    12.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    192 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    230.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    69 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    130 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    143 mg
  • Retinol - A vitamin:
    125 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    54 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    308 micro
Összesen 146 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat felverjük, sózzuk-borsozzuk, fűszerpaprikával színesítjük.
  2. A meghámozott hagymát félbe, majd karikákra vágjuk. A paprikát mossuk, szárítjuk, és szintén felkarikázzuk.
  3. A vajat, az olívaolaj hozzáadásával felhevítjük, beledobjuk a paprikát, és elősütjük. Egy idő után hozzáadjuk a hagymakarikákat is, és az egészet zsemleszínűre pirítjuk. Ekkor ráöntjük a fűszerezett felvert tojásokat, és csekély keveréssel lazára kocsonyásítjuk.
  4. Előmelegített tányérra csúsztatjuk, megszórjuk csipet pirospaprikával, borsozzuk, tálaljuk.
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 16
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 5366
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 20.

Ajánló

Pirított zsemleszeleteket, vajat, friss paradicsomot adunk mellé.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tojásrántotta sült paprikával
Marti48 317 recept

A tojásrántotta elkészítési módjának se szeri, se száma! Ez a recept egyik gyors, és ízletes változata ennek a közkedvelt éteknek, mely a nap bármely szakában percek alatt összedobható.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek