r
Nosalty Logó

Vörösboros bácskai rizses hús

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Hobbychef
Vörösboros bácskai rizses hús
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 838 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1676 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 168 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.9 g

Zsír

  • Összesen
    31.8 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    94 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    743.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    393 mg
  • Nátrium
    158 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94.2 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    318.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    89 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    275 micro
  • Kolin:
    93 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    100 micro
  • β-karotin
    547 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2316 micro
  • Lut-zea
    225 micro
Összesen 838 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.7 g

Zsír

  • Összesen
    63.6 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    189 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1486.5 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    99 mg
  • Kálcium
    120 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    139 mg
  • Foszfor
    786 mg
  • Nátrium
    316 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    188.4 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    636.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    107 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    81 mg
  • D vitamin:
    178 micro
  • K vitamin:
    90 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    550 micro
  • Kolin:
    186 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    199 micro
  • β-karotin
    1094 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4631 micro
  • Lut-zea
    451 micro
Összesen 1676 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    148.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    109 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    464 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 168 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst kis darabokra vágjuk, a bacont szeleteljük, a hagymákat aprítjuk, a paprikát karikára, a paradicsomot kockára vágjuk.
  2. Egy edényben kevés olajon megpirítjuk a bacont, ezen megdinszteljük a hagymákat, majd rádobjuk a húst. Amikor kifehéredett, rátesszük a paprikát, a paradicsomot, fűszerezzük, a paprikát és borsot nem sajnálva. Kis idő múltán öntünk hozzá vizet, morzsolunk rá füstölt hús kockát és pörkölt alapot, beleöntjük a rizst, megkeverjük.
  3. Mielőtt kész, öntünk hozzá vörösbort, és készre főzzük.
  4. A végén vágunk rá petrezselymet.
  5. Tálaláskor körberakjuk a savanyúsággal, és szórunk rá még paprikát.
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 5333
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 18.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Vörösboros bácskai rizses hús
Hobbychef 738 recept

Finom a bácskai hús, de a vörösbor még jobbá teszi.

Hozzászólások

Bendegúz

Felénk a száraz típusú rizseshúst készítik, a világból ki lehetett kergetni vele. Anyukám említette, hogy enne valami rizseset, hát er?t vettem magamon és elkészítettem ezt a verziót... Azonnal ment a kedvencekhez, isteni! Köszönöm!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legnépszerűbb magyar sütik

Zserbó, flódni, krémes - ki ne szeretné a három közül legalább az egyiket? A Konyhafőnök mai adásában a csapatoknak közülük kellett választani!