Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Virslis lecsó pamarika konyhájából

Virslis lecsó pamarika konyhájából
Virslis lecsó pamarika konyhájából
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A nyár kincseit használjuk ki, amíg lehet.:) Gyorsan, olcsón, finomat tehetünk a család asztalára.:)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat feldaraboljuk.
  2. Az apróra vágott szalonnát zsírjára sütjük, és hozzáadjuk a karikára vágott hagymát, majd dinszteljük egy kicsit. Azután hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot.
  3. Ha összeértek az ízek, akkor hozzáadjuk az apróra zúzott fokhagymát, a fűszereket, majd a virslit.
  4. Rizzsel tálaljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 010
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

pamarika

Mióta szakács: 2012.11.05.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lecsó virslivel, szalonnás lecsó virslivel, virslis szalonnás lecsó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

761
paprika 3 közepes db
paradicsom 3 közepes db
vöröshagyma 2 közepes db
virsli 25 dkg
füstölt szalonna 10 dkg
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál
fokhagyma 1 gerezd