r
Nosalty Logó

Virslis kifli 5. - sajtos, ketchupos

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Livike29
Virslis kifli 5. - sajtos, ketchupos
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A kiflik tetejére

Összesen 1104 kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A kiflik tetejére

Összesen 4418 kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A kiflik tetejére

Összesen 255 kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.4 g

Zsír

  • Összesen
    49.1 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    194 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4268.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    77 mg
  • Kálcium
    832 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    632 mg
  • Nátrium
    2642 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    116.9 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    156.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    357 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    122 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    343 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    184 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    6031 micro
  • Lut-zea
    166 micro
Összesen 1104 kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    185.5 g

Zsír

  • Összesen
    196.3 g
  • Telített zsírsav
    88 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    74 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    776 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    17075 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    310 mg
  • Kálcium
    3330 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    294 mg
  • Foszfor
    2527 mg
  • Nátrium
    10567 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    467.7 g
  • Cukor
    55 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    625.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1429 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    113 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    488 micro
  • Kolin:
    293 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1370 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    735 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    24124 micro
  • Lut-zea
    663 micro
Összesen 4418 kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    988.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    193 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    612 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    83 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    79 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1397 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 255 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A kiflik tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta elkészítéséhez egy kis tálkába langyos tejet öntünk, beleszórunk egy kanálnyi lisztet és egy csipet cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt, aztán várunk, hogy az élesztő felfusson.
  2. A lisztet beleszitáljuk egy nagy tálba, beleszórjuk a sót, és beleöntjük a felfutott élesztőt, az olajat, és belereszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk az áttört krumplit.
  3. Összegyúrjuk a hozzávalókat. Ha nem áll össze, mert túl száraz, langyos tejet adunk még hozzá. De csak apránként, nehogy túlságosan folyós legyen a tészta. Amikor összeállt, simára gyúrjuk. (Puha, kicsit ragadós tésztát kell kapnunk.)
  4. A tésztát letakarjuk, és kelni hagyjuk, amíg a duplájára nő. (kb. 1 óra)
  5. Amikor a tészta megkelt, fél centi vastagra nyújtjuk, négyzetekre vágjuk.
  6. A kiflik a következőképpen töltjük: a tésztanégyzetek egyik felébe reszelt sajtot, ketchupot és egy fél virslit teszünk, majd belegöngyöljük a tésztába.
  7. A kiflik tetejét felvert tojással megkenjük, és reszelt sajttal megszórjuk.
  8. Előmelegített sütőben aranysárgárra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 92
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 21031
  • Feltöltés dátuma: 2011. március 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Virslis kifli 5. - sajtos, ketchupos
Livike29 20 recept

Barátnőmtől kaptam ezt a receptet, hát nagyon finom, úgyhogy mindenkinek ajánlom!

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A kiflik tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...