Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vega krumplipaprikás

Vega krumplipaprikás
Vega krumplipaprikás
55 perc / előkészület: 10 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyakran szoktuk itthon készíteni, gyorsan elkészül. Esetleg lehet keményebb tésztát gyúrni, és akkor belereszelhetjük, nem kell belecsipkedni.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Nagyon finom uborkasalátával vagy bármilyen savanyúsággal.
 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát felaprítjuk, megdinszteljük.
  2. Ha kész, levesszük a tűzről, hozzáadjuk a pirospaprikát, elkeverjük, majd jöhet a  nagy cikkekre vágott krumpli.
  3. Felöntjük vízzel, hozzáadjuk a paradicsomot, a paprikát, a babérlevelet és ízesítjük.
  4. Amíg fő, felütjük a tojást, adunk hozzá még kb egy tojásnyi vizet, kevés sót és kikeverjük. Hozzáadjuk a lisztet és félig kemény tésztát gyúrunk.
  5. Ha a krumpli lassan megfőtt, hozzászaggatjuk a tésztát, és készre főzzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 10
össznézettség: 19 818
elküldve: 2
receptkönyvben: 102
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

H. Emília

Mióta szakács: 2010.09.17.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

vegetáriánus lecsós burgonya, burgonyapaprikás hús nélkül, húsmentes krumplipaprikás

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

296
napraforgó olaj 1 ek
vöröshagyma 2 közepes fej
burgonya 1 kg
paradicsom 1 közepes db
paprika 0.5 közepes db
tojás 1 db
finomliszt 10 dkg
fűszerpaprika 1 ek
ételízesítő 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
babérlevél 0 ízlés szerint