Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Uborkás római saláta kecskekrémsajtos öntettel

Uborkás római saláta kecskekrémsajtos öntettel
Uborkás római saláta kecskekrémsajtos öntettel
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom saláta mindazoknak, akik a kecskekrémsajtot kedvelik. Egy egyszerű saláta, amelyet a dresszing különlegessé tesz.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krémsajtot simára keverjük a tejjel, citromlével és olajjal. A dresszinget sóval, borssal, mézzel és kakukkfűvel ízesítjük.
  2. Az uborkát meghámozzuk, kettévágjuk, a magokat kiskanállal kikaparjuk, majd vékony szeletekre vágjuk. A római salátát megtisztítjuk, mossuk, salátacentrifugában megpörgetjük, a leveleket körülbelül 2 cm-es csíkokra vágjuk.
  3. Az uborkát elkeverjük a római salátával és a dresszinggel. A durvára vágott metélőhagymával megszórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 625
elküldve: 1
receptkönyvben: 12
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

zöldsaláta kecskesajttal, római saláta sajtkrémmel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

180
krémsajt 75 g
tej 7 ek
olívaolaj 1 ek
citromlé 1.5 ek
méz 0.5 teáskanál
kakukkfű 0.5 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
római saláta 125 g
kígyóuborka 0.5 közepes db
metélőhagyma 0.5 csokor