Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Uborkakrémleves Helgától

Uborkakrémleves Helgától
Uborkakrémleves Helgától
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ismerősöm kínált meg ilyen levessel, amit másnap már el is készítettem a családomnak, nagy sikerrel.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkát meghámozzuk, és karikákra vágjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, leveskockát, vizet, és puhára pároljuk. Botmixerrel pürésítjük.
  2. A tejfölt és a tejszínt kikeverjük a liszttel, hozzáadjuk az uborkához, és kiforraljuk.
  3. Beleszórjuk az apróra vágott metélőhagymát, borsot.
  4. Levesgyönggyel vagy pirított zsemlekockával tálaljuk.
  • költség: 400 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 593
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: osztrák
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

uborkakrémleves, krémleves uborkából

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

91
kígyóuborka 3 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
leveskocka 1 db
víz 5 dl
tejföl 1 ek
főzőtejszín 1 dl
finomliszt 3 evőkanál
metélőhagyma 1 csokor
bors 0 ízlés szerint